Ansatte

Administrasjonen

Trude Nord Arnesen

Stilling: Daglig leder
406 99 540
Capella.barnehage@norlandia.com

Trude var ferdig utdanna barnehagelærer i 1993. Hun har hatt en lang og lærerik tid som pedagogisk leder før hun i 2012 ble daglig leder i Capella. Hun har også Nasjonal lederutdanning for styrere fra NHH og er faglig stolt, engasjert og kvalitetsbevisst. Trude har stor omsorg for både små og store.

Alfa

Anne Ingeborg Rolland

Stilling: Pedagogisk leder

Anne Ingeborg er pedagogisk leder på Alfa. Var ferdig utdannet førskolelærer med fordypning innen småbarnspedagogikk i 2010 og har jobbet i Capella barnehage siden vi åpnet i desember 2012. Hun har godt humør og et stort engasjement i hverdagen. Hun liker å ha orden i sakene. Anne Ingeborg er opptatt av å gi omsorg og la barna ha en god og trygg hverdag i barnehagen. En hverdag der barna får medvirke, leke og lære i varierte og spennende omgivelser, både inne og ute. Anne Ingeborg er glad i et aktiv liv og liker å boltre seg i fysiske utfordringer utendørs med barna.

Jeanne Høj Pedersen

Stilling: Barnehagelærer

Jeanne er utdannet barnehagelærer fra Danmark. Hun hadde i forbindelse med sin danske utdannelse, sin praksis hos oss. Hun likte seg så godt her, at hun søkte jobb etter hun var ferdig utdannet. Hun liker å være ute, hvor der er rom for bevegelse. Jeanne er opptatt av at barna skal være trygg og ha det godt.

Lene Henriksen Håland

Stilling: Barnehagemedarbeider

Lene har bakgrunn som personlig trener, yoga, spinning, kettlebell og kostholdrådgiver. Hun har også erfaring fra barnehage, skole og SFO. Lene brenner for barns psykiske og fysiske helse. I Capella er hun "Jumpansvarlig" og skal sørge for at alle barna skal ha minst 20 minutt organisert fysisk aktivitet hver dag. På fritiden er hun mye ute. Hun er positiv og har stor glede av små ting. Har alltid et ledig fang, en "high five" eller en klem på lur.

Lise Ringkjøb Nielsen

Stilling: Barnehagemedarbeider

Lise er utdannet innen interiør og dekorasjon og har jobbet lenge i et kreativt yrke , noe som kommer godt med i jobben i barnehagen. Hun synes også IKT er spennende og viktig, og er flink å dokumentere både gjennom film og bilder. Lise har jobbet hos oss siden tidlig i 2013. Har alltid et ledig fang. Elsker å leke, er omsorgsfull og liker å gi barna utfordringer som gir mestringsfølelse. Er selv mamma til to skjønne småjenter. Slår gjerne av en prat i garderoben når det er mulig.

Andre ansatte

Lene Edvardsen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Lene er snart 22 år og utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun har jobbet som vikar hos oss siden i fjor sommer og skal denne høsten vikariere fast på Tellus. Lene er en leken voksen som er opptatt av at barna skal føle trygghet og omsorg. Hun er engasjert og tilstede, positiv og ærlig og er opptatt av å lære barna gode verdier som de kan ta med seg videre i livet. Ringevikar.

Kjøkken

Laima Jasulaitiene

Stilling: Kokk

Laima er kokken vår og hun jobber i to Norlandiabarnehager. I 2012 begynte hun i Naustvika barnehage og i 2015 begynte hun hos oss. Hver mandag og fredag tryller hun frem de deiligste retter. Laima har utdanning innen catering, teknologi og organisering, samt kokkeutdanning og bachelorgrad i grunnleggende forretning og økonomi. Hun har i tillegg jobbet 20 år som kjøkkensjef på en restaurant i hjemlandet Litauen. Hennes filosofi er at mat skal være frisk, sunn og hjemmelaget. Laima ønsker at alle barn skal lære å smake på all mat, fordi "Gode matvaner har man med seg hele livet."

Rikke Egeberg Helland

Stilling: Kjøkkenassistent

Rikke har jobbet 10 år i Norlandia Furulund barnehage i Lillestrøm. Før det jobbet hun med catering og har gått kjøkkenlinja på Bømlo Folkehøyskole. Hun gleder seg veldig til å bli kjent med små og store i Capella. Rikke liker å være mye ute og gå turer i skog og mark.

Personalet

Tellus

Eli Hauge Tønnessen

Stilling: Pedagogisk leder

Eli ble ferdig utdannet som barnehagelærer i juni 2019, og har hatt fordypningene barns utvikling, lek og læring, samt kulturforståelse og komparativ pedagigikk. Høsten 2019 tok hun «spesialpedagogikk og interkulturell pedagogikk i et systemperspektiv». Eli er opptatt av å gi barna en trygg hverdag preget av omsorg, lek og danning. Det er også viktig for henne at barna skal være aktive aktører i sitt eget liv, og at de skal få medvirke i sin hverdag. Hun er glad i å være ute, og å gi barnet en variert hverdag.

Marcia Andrea Tønnevold Berg

Stilling: Barnehagelærer

Marcia er barnehagelærer på Tellus. Hun er utdannet allmennlærer og har tatt videreutdannelse som barnehagelærer. Marcia ønsket å jobbe med mindre barn så derfor ble barnehage hennes plass. Har jobbet lenge som vikar i Capella barnehage på alle tre avdelinger. Hun er opptatt av å motivere barna og gi de glede i hverdagen sin. Liker å være ute, gå tur i fjellet og lage mat. Er for tiden i permisjon.

Mariell Gundersen

Stilling: Barnehagemedarbeider

Mariell har tidligere vært vikar i barnehagen og har vært hos oss i noen år til tross sin unge alder. Høsten 2019 ble hun fast ansatt som barnehagemedarbeider. Mariell er omsorgsfull, pliktoppfyllende og har alltid et smil på lur.

Malgorzata Goral

Stilling: Barnehagemedarbeider

Maggie har engelsk lektorutdannelse . Hun har jobbet som engelsk lærer i Polen i 13 år. Hun har jobbet i Capella siden 2013. Maggie er glad i naturen og hagearbeid. I fritiden liker hun å lese.

Veronika H. Tveit

Stilling: Barnehagemedarbeider

Jobbet i Capella i 3 år. Utdannet innen logistikk og fortolling men ønsket å komme tilbake til barnehageyrket. Har jobbet med barn i mange år tidligere. Aktiv, utadvendt og engasjert.

Vega

Gro Haavardstun Sunde

Stilling: Pedagogisk leder

Gro har jobbet i barnehage siden 1988. Hun ble først utdannet barnehagelærer i 2017 med språk, tekst og matematikk som fordypning. Hun begynte hos oss i august 2017 og jobber nå som pedagogisk leder på Vega. Gro liker sang, dans og bevegelse. Hun liker og å være ute med barna hvor de kan bruke alle sanser og ta aktiv del i sin egen læring. "Learning by doing". Gro opptrer som en trygg, anerkjennende, tydelig og ansvarlig voksen og handler alltid med mål om barnas og de voksnes beste.

Cathrine Pisani

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Cathrine er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun var ferdig utdannet i 2007. Hun har jobbet i Capella siden den var ny i desember 2012. Cathrine er en aktiv dame. Hun trener på treningsstudio og går mye på tur i skog og fjell og synes det er kjekt å vise denne interessen med barna. «Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær!» Er for tiden i permisjon.

Maritha Thomassen

Stilling: Barnehagelærer

Maritha er utdannet barnehagelærer. Hun var ferdig utdannet i 2018 og fikk deretter jobb her hos oss i Capella. Hun har fordypet seg i bærekraftig utvikling med barns medvirkning og er opptatt av natur og miljø. Maritha har selv barn som går i barnehagen og ser derfor barnehagen både fra et profesjonelt pedagogisk perspektiv, og også fra et foreldreperspektiv, noe hun ser på som svært nyttig. Maritha er kreativ og liker dramatisering, sang og forming. En styrke Maritha har er at hun «ser barnet», og alltid har tid til en klem og oppmuntrende ord til de som trenger det.

Tobias Nord Arnesen

Stilling: Barnehagemedarbeider

Tobias er 21 år og var i desember 2019 ferdig i militæret. Han var idrettssoldat i Sjøforsvaret på Haakonsvern. Han begynte hos oss etter militæret. Tobias er en aktiv, leken og glad gutt.Han er svært interessert i idrett og spesielt fotball. På fritiden spiller han fotball i Gneist, trener på treningssenter og er med venner og familie.